Тема: WCG 2007
Показать сообщение отдельно
Старый 24.05.2007, 07:00   #600
USSRxOden
USSR Team (NFS)

Отправить сообщение для  USSRxOden с помощью ICQ Отправить сообщение для USSRxOden с помощью MSN

Админ с сайта жжет
Цитата:
Сообщение от WCG.Admin
USSRxNeonion, Ви глибоко помиляєтесь. Я б з радістю додав би гілку NFS Carbon, але не можу, тому що на комп'ютері адміністраторів сайту вийшла з ладу клавіатура, а саме не працює клавіша з літерою "N", тому з нього не можливо створити гілку з назвою "NFS Carbon". Наразі ми чекаємо нову клавіатуру від нашого спонсора фірми SAMSUNG. І як тільки ми під'єднаємо нову клавіатуру до комп'ютера адміністраторів, то відразу ж створимо гілку "NFS Carbon".
Цитата:
Сообщение от WCG.Admin
USSRxNeonion, Ви мабуть не звернули увагу на те, що в слові "Counter-Strike" не буква "N", а буква "n", тому ми і не можемо скопіювати її для створення гілки "NFS Carbon", так само як і не можемо створити вищезгадану гілку. Клавіатуру з другого комп'ютера теж взяти неможливо, тому що на комп'ютері адміністраторів використовується спіціальна клавіатура для адміністрування. Це не звичайний 104/105 клавішний пристрій, а клавіатура яка має 210 клавіш, для того щоб можна будо одночасно редагувати повідомлення на форумі, та, наприклад, банити флудерів. До того ж вона має окремі клавіші для великих, та малих літер і, як я вже пояснював, клавіша з літерою "N" не працює на відміну від клавіші з літерою "n". Називається - "Samsung 210K Keyboard Administrator Edition USB 3.0". Як Ви помітили з назви, ця клавіатура використовує інтерфейс USB 3.0, а не USB/USB 2.0. До того ж комп'ютер адміністраторів не має портів PS/2 або USB-USB 2.0, тому ми можемо під'єднати до комп'ютера адміністраторів лише клавіатуру "Samsung 210K Administrator Edition USB 3.0".